You are here

Avoimet työpaikat

Kiinnostaako sinua työ Sanastokeskuksessa? Tiedätkö, mitä on käytännön sanastotyö? Haluatko tehdä tai oppia tekemään sitä?

Suurin osa Sanastokeskuksen työntekijöistä on toimenkuvaltaan terminologeja eli käsiteanalyysin ammattilaisia. Käytännön sanasto- ja ontologiatyöhön pääsee parhaiten perehtymään kokeneemman terminologin ohjauksessa työtä tekemällä. Terminologien tehtävät ovat Sanastokeskuksessa varsin vaihtelevia, ja on tyypillistä, että terminologilla on samanaikaisesti useita eri tehtäviä.

Sanastokeskus ilmoittaa täällä avoimista työpaikoistaan. Voit myös tiedustella harjoittelupaikkaa tai lähettää avoimen hakemuksen silloinkin, kun sivustolla ei ole ilmoitusta avoimesta työpaikasta.

Tietoa Sanastokeskuksen terminologien työstä ja sen vaatimuksista saat täältä: Sanastotyön ja ontologiatyön tekijät ja Mitä terminologilta vaaditaan?
Kiinnostaako terminologin työ?

Sanastokeskus TSK ry etsii määräaikaiseen (vähintään noin 3 kk) työsuhteeseen sanastotyöstä kiinnostunutta osa-aikaista työntekijää, jolla on erinomainen suomen ja ruotsin kielen taito. Työhön sisältyy muun muassa viestintään (sis. kääntämistä suomesta ruotsiin) ja yhdistyksen hallintoon liittyviä tehtäviä sekä avustavia tehtäviä sanasto- ja ontologiaprojekteissa, jotka mahdollistavat terminologin työhön tutustumisen. Tehtävien hoito edellyttää läsnäoloa Sanastokeskuksen toimistolla. Työ sopii esimerkiksi opintojen loppuvaiheessa olevalle kielten, kääntämisen tai kieliteknologian opiskelijalle. Lisätietoja Sanastokeskuksen toiminnasta löytyy osoitteesta www.tsk.fi.

Lähetä hakemuksesi 24.10.2019 mennessä osoitteella katri.seppala(ät)tsk.fi. Kerrothan hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa ja millaista viikkotuntimäärää ja palkkaa toivot.