You are here

Nordterm 2019 -tapahtuma 11.-14.6.2019

Terminologia-alan pohjoismainen yhteistyöjärjestö Nordterm järjestää joka toinen vuosi Nordterm-päivät, jotka ovat avoinna kaikille terminologiasta ja sanastotyöstä kiinnostuneille. Nordterm 2019 -tapahtuma järjestetään Kööpenhaminassa 11.–14. kesäkuuta 2019. Tapahtuman teema on terminologian rooli kieliteknologisissa sovelluksissa kuten virtuaaliavustajissa ja konekääntämisessä (tansk. terminologiens rolle i sprogteknologiske applikationer som fx virtuelle assistenter og maskinoversættelse).

Nordterm-päivien ohjelmaan kuuluu perinteiseen tapaan kurssi ja työpaja, seminaari, retki ja juhlapäivällinen sekä Nordterm-yleiskokous. Tapahtuma alkaa tiistaina kurssilla ja työpajalla Sketch Engine -korpusohjelman käytöstä. Nordterm-seminaari on keskiviikosta perjantaihin. Lisäksi keskiviikkoiltana on ohjelmassa retki ja juhlapäivällinen sekä torstaina päivällä Nordterm-yleiskokous. Nordterm-päivien tapahtumapaikkana toimii Kööpenhaminan yliopisto (Emil Holms Kanal 2, bygning 22, 2300 København S).

Seminaariin toivotaan 20–25 minuutin pituisia esitelmiä. Esitelmän pitämisestä kiinnostuneita pyydetään jättämään abstrakti 15. helmikuuta 2019 mennessä. Tarkempia ohjeita on tapahtuman verkkosivustolla.

Nordterm-päiville ilmoittaudutaan tapahtuman verkkosivustolla julkaistulla sähköisellä lomakkeella. Ilmoittautumisaika päättyy pe 12.4.2019. Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan osallistumismaksu (1400 DKK), joka kattaa lounaat seminaarin aikana, retken ja juhlapäivällisen.

Nordterm on pohjoismaisten terminologiaorganisaatioiden yhteistyöjärjestö, joka järjestää Nordterm-tapahtuman joka toinen vuosi kaikille terminologiasta ja sanastotyöstä kiinnostuneille. Vuonna 2019 tapahtuman käytännön järjestelyistä vastaa Kööpenhaminan yliopisto. Lisää tietoa on tapahtuman verkkosivustolla: https://cst.ku.dk/arrangementer/nordterm-2019