You are here

Osallistu

Liity postituslistalle

Sanastokeskus TSK ylläpitää postituslistaa, jolla tiedotetaan pankki- ja rahoitussanaston uusimmista termisuosituksista.

Liity mukaan postituslistalle! Ilmoittautua voi Sanastokeskukseen sähköpostitse tai puh. (09) 2709 1063.


Liity lausuntoryhmään

Pankki- ja rahoitusalan sanastoa keräävä sanastotyöryhmä koostuu kahdesta eri osasta: koordinointiryhmästä ja lausuntoryhmästä.

Koordinointiryhmä koostuu noin 8-10 kielen tai alan asiantuntijasta, ja se kokoontuu muutaman kerran vuodessa käsittelemään ja päättämään käsitteiden suomenkielisistä määritelmistä sekä suomen- ja ruotsinkielisistä termisuosituksista. Koordinointiryhmän alustavan käsittelyn jälkeen aineisto lähetetään sähköpostitse laajemmalle lausuntoryhmälle, jonka jäsenet voivat kommentoida aineistoa parin viikon kuluessa mahdollisuuksiensa ja erityisosaamisensa mukaan. Lausuntokierroksen tulokset käsitellään koordinointiryhmässä, minkä jälkeen valmiit suositukset julkaistaan termipankissa.

Liity mukaan lausuntoryhmän jäseneksi! Ilmoittautua voi Sanastokeskukseen sähköpostitse tai puh. (09) 2709 1063.

Lausuntoryhmän jäseneksi voi liittyä kuka tahansa alan sanaston kehittämisestä kiinnostunut henkilö. Tavoitteena on, että lausuntoryhmässä olisi edustettuna mahdollisimman monipuolisesti pankki- ja rahoitusalan osaajia. Yhdestä organisaatiosta voi ilmoittautua ryhmään useita henkilöitä.

suomi