You are here

Osallistu

Liity postituslistalle

Sanastokeskus TSK ylläpitää postituslistaa, jolla tiedotetaan pankki- ja rahoitussanaston uusimmista termisuosituksista.

Liity mukaan postituslistalle! Ilmoittautua voi Sanastokeskukseen sähköpostitse tai puh. (09) 2709 1063.


Liity lausuntoryhmään

Pankki- ja rahoitusalan sanastoa keräävä sanastotyöryhmä koostuu kahdesta eri osasta: koordinointiryhmästä ja lausuntoryhmästä.

Koordinointiryhmä koostuu kielen tai alan asiantuntijoista, ja se kokoontuu muutaman kerran vuodessa käsittelemään ja päättämään käsitteiden suomenkielisistä määritelmistä sekä suomen- ja ruotsinkielisistä termisuosituksista. Koordinointiryhmän käsittelyn jälkeen aineisto julkaistaan sanastossa ja siitä lähetetään sähköpostitse tieto laajemmalle lausuntoryhmälle, jonka jäsenet voivat kommentoida aineistoa kuluessa mahdollisuuksiensa ja erityisosaamisensa mukaan. Kommentit käsitellään koordinointiryhmässä, minkä jälkeen tarvittavat muutokset julkaistaan termipankissa.

Liity mukaan lausuntoryhmän jäseneksi! Ilmoittautua voi Sanastokeskukseen sähköpostitse tai puh. (09) 2709 1063.

Lausuntoryhmän jäseneksi voi liittyä kuka tahansa alan sanaston kehittämisestä kiinnostunut henkilö. Tavoitteena on, että lausuntoryhmässä olisi edustettuna mahdollisimman monipuolisesti pankki- ja rahoitusalan osaajia. Yhdestä organisaatiosta voi ilmoittautua ryhmään useita henkilöitä.

Kommentoi käsitettä

Kuka tahansa Pankki- ja rahoitussanaston käyttäjä voi halutessaan kommentoida julkaistuja suosituksia sanastossa käsitteen kohdalla olevan kommentointipainikkeen kautta.

Kommentoi näin:

  • vie kursori harmaan Kommentoi-painikkeen päälle, jolloin näkyviin tulee kolme tyhjää laatikkoa
  • vedä kursori laatikon päälle ja kirjoita laatikoihin nimesi, sähköpostiosoitteesi ja palautteesi
  • napsauta Lähetä-painiketta
  • palaute ohjautuu koordinointiryhmän sihteerille, joka kokoaa palautteen koordinointiryhmän käsiteltäväksi
  • älä lisää viestiin linkkejä, koska tällaiset viestit hylätään

Kommentit eivät tule esille julkisesti.

suomi